CDF | Om oss

Vår historia

- Etablerades i Sverige 2002

2002

CDF etablerar sig i Sverige med Cesar de Freitas som ägare. CDF tar då hand om Hünnebecks lagerhantering av formmaterial i Örebro.

2006

CDF växer och Vitor Lima köper 45% av CDF och nu börjar företaget utveckla ett större samarbete med Hünnebeck.

2009

CDF fortsätter att utveckla sin verksamhet och Vitor Lima köper resterande aktier och äger nu 100%.

Samarbete med Hünnebeck växer och nu gör CDF uppdrag i Skandinavien.

2012

Är ett mycket viktigt år för CDF. Nu beslutar sig Harsco Infrastucture (Hünnebeck) att lägga ner sin verksamhet i Skandinavien. Vilket leder till att CDF får möjligheten att fortsätta med Hünnebecks formmaterial i Sverige.

Detta gör att CDF flyttar sin verksamhet till Hallsberg. CDF skapar ett nytt formcentrum med huvudkontor, lager, försäljning och teknikavdelning.

CDF etablerar säljkontor i Dalby.

2014

CDF etablerar säljkontor i Uppsala.

2015

CDF köper fastigheten i Svedala och samordnar försäljning, teknik och lager med reparation och rengöring av form för södra Sverige.

2016

CDF köper fastigheten Tegelbruket i Hallsberg.

2017

CDF bestämmer sig för att utöka servicen mot sina kunder och erbjuder nu personal för montage av form och betongarbeten. Investera i en lastbil för klara transporter i egen regi.

2018

CDF gör under året sin största investering någonsin i material för att möta den ökande industrialiseringstakten i branschen.

2019

CDF investerar i ytterligare en lastbil för klara transporter i södra Sverige.

2021

CDF etablerar säljkontor i Västerås.

2022

Nu firar CDF 20 år som en samarbetspartner på svensk byggmarknad. CDF:s mål har under alla år varit att se till att genom kunskap och erfarenhet skapa goda möjligheter till lönsamhet för våra kunder. 

Ett kvitto på detta är att vi genom vårt sätta vara, fått leverera till stora som små kunder över hela landet.

CDF Sverige AB kommer det även i framtiden att vara nära kunden och erbjuda kostnadseffektiva lösningar som skapar lönsamhet för kunder och företaget.

Om CDF


Vi erbjuder våra kunder total service för alla typer av formjobb - allt från en och samma leverantör.

Jobba hos oss


Vi söker ständigt duktiga och ambitiösa personer som vill vara med och göra CDF Sverige AB det självklara valet för våra kunder.

Din formleverantör

CDF