Vilka är vi?

CDF

- Din formleverantör

Vi erbjuder våra kunder total service för alla typer av formjobb - allt från en och samma leverantör.

Med specialanpassade dataprogram tar vi snabbt och enkelt fram den optimala lösningen med hänsyn till ekonomi, arbetstid och materialåtgång.

Med ett brett sortiment uppbyggt av internationellt välkända kvalitetsprodukter kan vi sedan även hjälpa till med genomförandet. Hus, industri eller anläggning, standard eller special alla lösningar utgår från kundens behov. Vi har även montörer som kan hjälpa er med delar eller hela jobbet vad gäller montage/formsättning av form- och övriga prefabprodukter.

Vi erbjuder produkter för alla typer av formar, bärande och stödjande för vägg, valv och anläggning. Genom att tänka i system, där alla delar kan användas ihop eller var för sig, skapas i stort sett oändliga konstruktionsmöjligheter. Idag är kundens tid ofta mycket pressad, vårt mål är därför alltid att effektivisera hanteringen så mycket som möjligt.

Hyresverksamheten är den dominerande delen idag och vi erbjuder ett stort, heltäckande hyreslager för formsättningsmaterial. Vi har även möjlighet att erbjuda montage/formsättning.

Vårt centrallager och huvudkontor ligger strategiskt beläget i Hallsberg. Det i kombination med en depå i Svedala utanför Malmö gör det lättare att tillgodose kundernas krav på allt kortare leveranstider. En stor och viktig del av verksamheten på centrallagret består av underhåll av uthyrningsmaterial, vi garanterar alltid våra kunder ett fullgott material. Kvalitet och miljö. Två viktiga och ständigt aktuella områden där ett intensivt arbete pågår inom företaget, ett arbete som genomsyrar all vår verksamhet.

Att erbjuda ett bra produktsortiment är kanske inget unikt i sig. Det unika är istället förmågan att alltid erbjuda de optimala lösningarna för användning av produkterna. En konstruktionslösning är trots allt inget annat än det konkreta resultatet av en intensiv arbets- och tankeprocess. Vi tar fram den bästa lösningen för varje projekt. Inget projekt är för stort – inget projekt är för litet.

Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av Hünnebeck kvalitativa produkter. Vi erbjuder dessutom en bred kunskap och kompetens i form av kunniga och erfarna medarbetare. En oslagbar kombination som ger våra kunder bästa möjliga resultat.

Vår historia


Se några av de stora händelserna i vår stolta historia.

Jobba hos oss


Vi söker ständigt duktiga och ambitiösa personer som vill vara med och göra CDF det självklara valet för våra kunder.

Din formleverantör

CDF


  • Hallsberg
  • Västerås
  • Svedala